Doe mee aan de Grootste Brabantse Koffietafel Ooit

Het in de Brabantse vlag ingepakt raadhuis van Oisterwijk is een grote publiekstrekker.(Foto: Adry Hoeven)

Het in de Brabantse vlag ingepakt raadhuis van Oisterwijk is een grote publiekstrekker.(Foto: Adry Hoeven)

Culinair spektakel bij in de Brabantse vlag ingepakt raadhuis Oisterwijk
In Oisterwijk wordt aanstaande zondag 7 augustus de Grootste Brabantse Koffietafel Ooit gehouden. Mee-eten kost 5 euro per persoon. Door mee te doen draagt men ook een steentje bij aan het vestigen van een nieuw record in het Guiness Book of Records. De organisatie rekent op minimaal 1.400 deelnemers. Het Brabants culinair spektakel begint om 12.00 uur en vindt plaats op De Lind in hartje Oisterwijk.

De Grootste Brabantse Koffietafel Ooit wordt gehouden in het kader van het in de Brabantse vlag ingepakt raadhuis van Oisterwijk. Dit historisch gebouw staat bij een van de oudste lindebomen van Brabant en bij het befaamde Trouwlaantje. Door mee te doen aan de Grootste Brabantse Koffietafel Ooit kan men tevens het bijzondere Brabantse kunstwerk van het ingepakt raadhuis bekijken. In Oisterwijk zijn ook exposities rond het thema de Brabantse vlag en er is een gratis fietsroute verkrijgbaar door de gemeente.

Zie voor meer informatie www.oisterwijkpaktjein.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *