Tekeningen, schildering, gedichten en verhalen: mooie opbrengst van evenement ‘Het Brabantse Verhaal Live’

foto 1

Kleine – maar bijzondere – expositie in bibliotheek Oisterwijk
In de bibliotheek van Oisterwijk is in de maand augustus een kleine, maar bijzondere tentoonstelling te zien. Het gaat om tekeningen, een schildering, gedichten en een verhaal die zijn ontstaan tijdens het evenement ‘Het Brabantse Verhaal Live’. Dit evenement werd op zondag 4 juli gehouden in cultureel centrum Tiliander in Oisterwijk.

foto 3

foto 4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het werd door Oisterwijk 800 SPOT, Tiliander en bibliotheek georganiseerd in het kader van het in de Brabantse vlag ingepakt raadhuis van Oisterwijk. Op dit evenement konden mensen hun verhaal komen vertellen. Dit werd opgetekend door schrijvers en dichters en door tekenaars en schilders. Het resultaat daarvan vormt de tentoonstelling in de bibliotheek. Deze is gevestigd in Tiliander aan het Lindeplein.

foto 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *